Dobrodošli na QVANTUM ENERGI

Pozovite nas

+387 62 103 204
+387 62 384 062

Pon - Pet

07:00 - 16:00

Pišite nam

miralem@qvantum.ba
amir@qvantum.ba
ernest@qvantum.ba

O nama

Historijat Kompanije

Qvantum Energi je firma osnovana 2015. godine u Sarajevu, specijalizirana prvobitno za projektovanje  grijanja, ventilacije i sanitarne opreme.

Kompanija Qvantum Energi je od 2021. godine premještena sa sjedištem u Doboj Istoku, Klokotnica bb.

Za održivu budućnost – izaberite Qvantum Energi

Naša Kompanija se bavi prodajom materijala za vodoinstalacije, grijanje,toplotnih pumpi i ventilacije po prihvatljivim cijenama.

Kao jedan od vodećih dobavljača u Bosni i Hercegovini, naša tvrtka se ponosi visokim standardima kvalitete i uslugama prilagođenim potrebama naših klijenata.

Naš moto je pružiti najbolje materijale za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama bez žrtvovanja kvalitete. Želimo smanjiti troškove naših klijenata kroz energetski učinkovitu i održivu opremu, te im omogućiti ugodniji životni prostor.

Naša ponuda uključuje širok izbor materijala za vodoinstalacije, grijanje i ventilaciju po povoljnim cijenama. Od obnove kućnog vodovoda do izgradnje novog stambenog objekta, naš tim stručnjaka će vas savjetovati i pomoći vam odabrati najbolje rješenje. Također, nudimo širok izbor proizvoda poznatih svjetskih brendova, kako bi vaš dom bio opremljen s najboljim.

Naš tim čine stručnjaci iz područja vodoinstalacija, grijanja i ventilacije, koji su obučeni i kvalificirani za rješavanje različitih problema. Uvijek se trudimo pružiti najbolju uslugu našim klijentima, te smo dostupni za bilo kakva pitanja i savjete. Naša oprema dolazi s garancijom kvalitete i pouzdanosti, što znači da možete biti sigurni u svoj odabir.

U Qvantum Energi, naša posvećenost klijentima i povoljne cijene su naš prioritet. Svi naši proizvodi posjeduju odgovarajuće europske certifikate, što znači da su kvalitetni i pouzdani. Naš tim stručnjaka je uvijek na raspolaganju za pomoć u pronalasku najboljeg rješenja.

Obratite nam se danas i počnite uživati u energetski učinkovitom i održivom domu!

Želite da znate više o nama i našim uslugama možete nas slobodno kontaktirati putem našeg kontakt formulara ili putem telefona +387 62 103 204.

Pogledajte naše reference!

Ko smo mi?

Qvantum Energi je firma koja se bavi prodajom materijala za vodoinstalacije, grijanje, toplotnih pumpi i ventilaciju. Naš tim stručnjaka uvijek se trudi pružiti najbolju uslugu našim klijentima.

Čime se bavimo

Naša kompanija specijalizirana je za primjenu obnovljivih izvora energije i naprednih tehnologija u tehnici grijanja i hlađenja.

Naš cilj

Težimo stalnom usavršavanju i modernizaciji našeg poslovanja uz primjenu savremenih sistema vode i grijanja.

Pošaljite nam Zahtjev za ponudu

Zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite nam upit. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

+387 62 103 204

info@qvantum.ba

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.