Dobrodošli na QVANTUM ENERGI

Pozovite nas

+387 62 103 204
+387 62 384 062

Pon - Pet

07:00 - 16:00

Pišite nam

miralem@qvantum.ba
amir@qvantum.ba
ernest@qvantum.ba

Proizvodi

Services

SAVJETOVANJE


Konsultantske usluge za odabir optimalne opreme sistema grijanja, hlađenja te ventilacije (HVAC) – Ušteda energije i udobnost na dohvat ruke!    


Pozadina i misija:

Naša kompanija izvodi Usluge konsultovanja  s ciljem pomoći klijentima u odabiru najprikladnijih HVAC sistema za njihove objekte, uzimajući u obzir energetsku učinkovitost, udobnost i održivost. Naša misija je osigurati maksimalnu uštedu energije, smanjiti operativne troškove i poboljšati kvalitetu unutarnjeg zraka u objektima naših klijenata.

Naš tim i stručnost:

Naš stručni tim čine iskusni inženjeri i tehničari s dugogodišnjim iskustvom u HVAC industriji. Kontinuirano ulažemo u obrazovanje i razvoj naših zaposlenika kako bismo ostali u korak s najnovijim tehnologijama i trendovima u industriji.

Naša rješenja i usluge:

Analiza potreba klijenata i procjena trenutnog stanja HVAC sustava u objektu Preporuka najprikladnijih HVAC sustava, tehnologija i opreme za odabrani objekt Procjena energetske učinkovitosti, troškova instalacije i održavanja, te povrat ulaganja za predložene sisteme Podrška u procesu nabave odabranog HVAC sistema.


Zahvaljujemo vam na vašem vremenu i pozivamo vas da nas kontaktirate za sve dodatne informacije i savjete vezane uz odabir najprikladnijeg HVAC sustava za vaš objekt. S Qvantum Energi možete biti sigurni da ćete dobiti stručne i prilagođene savjete te maksimalno iskoristiti prednosti energetske učinkovitosti i udobnosti.  

Pošaljite nam Zahtjev za ponudu

Zainteresirani ste za naše usluge? Pošaljite nam upit. Javit ćemo vam se u najkraćem mogućem roku.

+387 62 103 204

info@qvantum.ba

My cart
Your cart is empty.

Looks like you haven't made a choice yet.